Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1

Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1
Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1
Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1
Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plynové plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1 .

Detailní informace

Plynová vestavná skleněná deska Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1 v černé barvě na skleněném tvrzeném podkladu a v nerezovém rámu splňuje nejvyšší nároky vaření na plynu a bezproblémové údržby. Varná deska je vybavena čtyřmi hořáky a masivní litinovou mřížkou, která poskytne dostatečný prostor a oporu pro vaše nádobí. Otočné knoflíky slouží nejen k regulaci hořáků, ale i k automatickému zapálení hořáku. Extra trojitý hořák WOK Vynikající pokrmy připravíte rychle a lahodně na extra hořáku s nástavcem WOK. Plynové varné desky se pyšní trojitým... hořákem s úctyhodným výkonem až 3,3 kW. Tento hořák vám usnadní i urychlí přípravu vašeho pokrmu. Vaše pánev či hrnec se zahřeje rychle a vy tak připravíte dokonalé jídlo dle vašich představ. Litinová mřížka Dvoudílná litinová mřížka je robustní, z velice odolného materiálu a zajistí vám maximální stabilitu i posun nádobí na mřížce pro vaše komfortní vaření. Navíc se s nimi jednoduše manipuluje a velice snadno se čistí. Pojistka StopGas Hořáky jsou vybaveny bezpečnostními pojistkami StopGas, které eliminují samovolné vypnutí a případný únik plynu. Tato pojistka automaticky uzavře přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene hořáku, například při přetečení obsahu hrnce nebo průvanu a zaručí vám tak maximální bezpečnost při vaření. Tvrzené sklo Velmi krásný a navíc praktický design plynové varné desky na skle se zajisté stane dominantou vaší pracovní plochy. Tvrzené sklo je velmi kvalitní materiál, který je maximálně odolný. Povrch se snadno se čistí. Ovládání je prakticky umístěné a intuitivní. Integrované zapalování hořáků Velmi praktické je integrované zapalování hořáků na panelu varné desky či v přímo v ovládacím knoflíku. Už žádné hledání sirek nebo zapalovače, stačí pouze otočit knoflíkem a váš hořák se rožehne. Bezpečné, snadné a navíc pohodlné ovládání vám jistě zpříjemní vaše vaření.

Produkt je výrobek značky Mora ,distribuovaný s EAN kódem 3838942806957.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mora, Kuchyně a jídelny Mora, Kuchyňské spotřebiče Mora, Plynové plotny Mora.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Plynová varná deska Concept PDV4875ss

Velikost 90 mm / Nerezová ocel / Concept
5 169,- Kč
Detail

Deska plynová Electrolux EGH6343RON

Velikost 40 mm / Krém / Electrolux
7 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plynové plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mora a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mora najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Plynová varná deska Mora VDP 645 GX1
Právě si prohlížíte...

5990,- Kč