Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB
Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB
Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB
Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB .

Detailní informace

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB vám pomůže s přípravou různých chutných pokrmů. Díky modernímu černému provedení je ideální do každé kuchyně. Pomocí indikátoru zbytkového tepla můžete bezpečně manipulovat s varnou deskou. Sklokeramická varná plocha Varná deska Gorenje ECT643SYB disponuje 4 indukčními varnými zónami, se kterými budete mít ohřev ještě rychlejší. Indukční deska má také rozšířené zóny nazvané FishZone. Po zapnutí se běžně kulaté varné zóny změní na větší oválný povrch, který j...e více vhodný pro širší nádoby. Teplota a výkon varné zóny se nastaví snadno pomocí dotykového ovládání umístěného ve spodní části desky. Chytré funkce Nechybí ani funkce StopGo, která zastaví vaření a po opětovném spuštění bude pokračovat, aniž by se vymazalo předchozí nastavení. Dále vám jistě při vaření pomůže časovač, který lze nastavit až na 99 minut. Instalace do roviny Moderní sklokeramická deska s hladkým povrchem se velmi snadno udržuje. Díky zabudování do roviny se varná deska lehce čistí a přináší moderní vzhled vaší kuchyňské lince. Funkce StayWarm Využijte funkci StayWarm a zachovejte pokrm ve stejné teplotě 70°C do doby, než budete jídlo nandávat na talíř. Váš uvařený oběd či večeře si tak zachovává původní chuť a teplotu až do podávání. Bezpečné použití Rodiny s malými dětmi budou nepochybně rádi za funkci dětského zámku ChildLock. Už se nemusíte obávat, že by vám dítě omylem zaplo varnou desku.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782172847.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Plotny Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 885,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT643SYB
Právě si prohlížíte...

4789,- Kč