Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC
Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC
Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC
Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC .

Detailní informace

Sklokeramická varná deska Sklokeramická varná deska AEG ECT641BSC poskytne snadné vaření a bezproblémovou údržbu. Varná deska je vybavena funkcí StayWarm, která udržuje stabilní teplotu zóny 70˚C, takže si hotová jídla zachovají teplotu a chuť, dokud je nebudete servírovat. Ukazatel zbytkového tepla Po ukončení vašeho vaření je varná zóna ještě pár minut horká. Ukazatel zbytkového tepla vám signalizuje červeným symbolem na varné desce na jakou plotýnku si máte dát stále pozor. Po vychladnutí symbol zhasna a v ten moment je už varná deska bezpeč...ná. Praktické funkce Instalace do roviny zajišťuje hladký přechod mezi varnou deskou a pracovní deskou. Varná deska se tak snadno udržuje a přináší moderní vzhled do vaší kuchyně. Nechybí ani funkce StopGo, která zastaví vaření a po opětovné aktivaci bude pokračovat, aniž by se vymazalo předchozí nastavení. Dále vám jistě při vaření pomůže časovač, který lze nastavit až na 99 minut.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782108259.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Plotny Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 999,- Kč
Detail
4 499,- Kč
Detail
3 490,- Kč
Detail
2 490,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Gorenje ECT641BSC
Právě si prohlížíte...

4690,- Kč