Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC

Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/sklokeramicka-varna-deska-gorenje-ecs646bcsc-2160781_grande.jpg?v=1660213568): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC
Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC
Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC .

Detailní informace

Uchování teploty Varná deska Gorenje nabízí neobyčejnou funkci StayWarm, která udržuje stabilní teplotu na 70 ˚C. Hotová jídla si tak udrží svou teplotu i chuť, až do doby, než budete servírovat. Usnadnění pomocí časovače Užijte si výhody varné desky Gorenje. Při vaření si můžete nastavit časovač až na 99 minut a tuto vychytávku můžete použít, pokud víte, jak dlouho chcete daný pokrm vařit. Po uplynutí stanovené doby se varná deska automaticky vypne a oznámí vám to pípnutím. Bezpečnost na prvním místě Varná deska je uzpůsobena i pro vaši bezpeč...nost. Světelný indikátor vás upozorní, která varná plocha je ještě teplá, a tudíž se jí nemáte dotýkat. Naopak ji můžete využít pro rozmrazování nebo udržení teploty již hotového pokrmu. Dejte si pauzu Dopřejte si při vaření čas na odpočinek. Pomocí funkce StopGo můžete pozastavit vaši přípravu jídla a znovu ji obnovit, až se vám to bude hodit. Jednoduše pokračujte tam, kde jste skončili. Oválná varná zóna Varná deska Gorenje si pro vás přichystala i vychytávku v podobě rozšířené varné zóny nazvané FishZone. Typicky kulatá varná zóna může po zapnutí změnit svůj povrch na oválné rozšíření, které vás potěší, pokud rádi vaříte v širších nádobách.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782120725.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Kuchyně a jídelny Gorenje, Kuchyňské spotřebiče Gorenje, Plotny Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Vestavná indukční varná deska Electrolux EIS6448

černá černá / Sklo / keramika / Electrolux
21 450,- Kč
Detail
1 559,- Kč
Detail

Topinkovač Gorenje T800ORAW

Velikost 200 mm / Bílá / Gorenje
1 499,- Kč
Detail

Americká lednice Gorenje NRS9182VX

Velikost 1793 mm / Nerezová ocel / Gorenje
19 599,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Gorenje ECS646BCSC
Právě si prohlížíte...

5479,- Kč