Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK

Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK
Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK
Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK
Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK .

Detailní informace

Komfortní používání Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK se stane skvělým pomocníkem při vaření. Sklokeramický povrch v černé barvě nejen výborně vypadá a dává desce moderní vzhled, ale zároveň se i dobře udržuje čistý. Deska je vybavena 4 varnými zónami, které se jednoduše ovládají pomocí dotykového ovládání umístěného ve spodní části desky. Stačí pouze jeden dotyk a pohodlně zapnete zvolenou zónu a nastavíte výkon. Dotykové ovládání Ovládací panel je umístěný ve spodní části desky, aby zabíral co nejméně místa, ale zároveň byl hn...ed po ruce. Stačí jeden dotyk a vše máte dokonale pod kontrolou. Funkce Stop+Go Pokud si budete potřebovat během vaření na chvilku odběhnout, tak jistě oceníte funkci Stop+Go, která vaření jedním dotykem pozastaví a po poté znovu se stejným nastavením obnoví. Zabudovaný časovač Automatický časovač vám přesně umožní naplánovat si dobu vaření. Po uplynutí nastavené doby, se varná zóna vypne a upozorní vás na to pomocí zvukového signálu. Ukazatel zbytkového tepla Pro zachování bezpečnosti a ochrany před popálením, je deska vybavena ukazatelem zbytkového tepla, který vás upozorní na stále horké zóny. Snadná údržba Kvalitní sklokeramická deska se díky svému hladkému povrchu lehce čistí. Varná zóna Levá přední zóna: 800/1600/2300 W / 12/17,5/21 cm Levá zadní zóna: 1200 W / 14,5 cm Pravá přední zóna: 1200 W / 14,5 cm Pravá zadní zóna: 700/1700 W / 12/18 cm

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543484140.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Kuchyně a jídelny Electrolux, Kuchyňské spotřebiče Electrolux, Plotny Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Electrolux EHF 6343 FOK
Právě si prohlížíte...

6605,- Kč