Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm

Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm
Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm
Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm
Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm .

Detailní informace

Rychlé vaření Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D přichází s technologií rychlého vaření PowerBoost, která při vaření poskytne dodatečný výkon, aby byl celý čas strávený u plotny co nejkratší. Třeba vaření 2 litrů vody bude o 20 % rychlejší. Kromě toho se varná deska PKN675DP1D vyznačuje snadnou údržbou, bezpečným provozem, energetickou úsporností a moderním designem, díky kterému se skvěle hodí do každé kuchyně. Deska je navíc také vybavena speciální pečící zónou, která poskytuje ideální prostor pro smažení na velké pánvi nebo pekáči. B...ezpečnost na prvním místě Sklokeramická varná deska vyniká svou bezpečností. Její povrch se po dovaření rychle ochladí a navíc díky dvoustupňovému ukazateli zbytkového tepla budete mít vždy dokonalý přehled o tom, které varné zóny jsou horké nebo teplé. Sklokeramická deska Bosch je vybavená také dětskou pojistkou, která po uzamčení zamezí vašim ratolestem desku jakkoliv ovládat. Nechybí ani hlavní vypínač pro okamžité vypnutí všech varných zón, bezpečnostní vypnutí po vaší delší nečinnosti nebo třeba ochrana při utírání, aby nedošlo k neúmyslné změně nastavení. Perfektní přehled a ovládání Ovládání varné desky Bosch si doslova zamilujete. Je vybavena moderním ovládacím panelem o délce 30 cm. Elegantní a čistý design vám usnadní výběr varné zóny, zvolení požadovaného stupně výkonu a dalších funkcí. Při vaření vám navíc displej varné desky nabízí pouze ty funkce, které potřebujete.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242002830940.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Plotny Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 259,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Bosch PKN675DP1D,4 zóny,60cm
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč