Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E

Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E
Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E
Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E
Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E .

Detailní informace

Chcete si do své kuchyně pořídit novou varnou desku? Pokud ano, tak právě sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E se 4 varnými zónami HighSpeed, z toho je jedna dvouokruhová, je jistě tou správnou volbou. Digitální ukazatel TopControl integrovaný do sklokeramického povrchu varné desky vás informuje průběžně o nastaveném stupni výkonu příslušné varné zóny a o eventuálním zbytkovém teple, které případně můžete využít například pro udržení teploty pokrmu. Pro lepší zapadnutí do interiéru kuchyně je deska vyrobena v klasickém černém provedení. ...Sklokeramickou varnou deska Bosch PKF 651B17E si snadno nastavíte pomocí senzorového ovládání TouchSelect. Volit můžete ze 17 stupňů výkonu, což vám velice usnadní přípravu i obtížnějších pokrmů. Budík integrovaný do varné desky lze kdykoliv (i v průběhu vaření) zapnout. Díky tomu můžete přesně stanovit dobu, kdy je třeba příslušnou vanou zónu vypnout. Elektronická blokace tlačítek či mechanická dětská pojistka ochrání vaše děti před případným úrazem a vás před přeprogramováním spotřebiče. Mechanická dětská pojistka zabrání otevření, elektronická blokace tlačítek zabrání přeprogramování vámi zvoleného programu. Automatické bezpečnostní vypínání vypne spotřebič tehdy, když je již určitý čas bez přerušení v provozu (v závislosti na stupni výkonu nebo teplotě). Už si nemusíte dělat starosti, že jste spotřebič nevypnuli, než jste odešli z domova!

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242002721453.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Plotny Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklokeramická varná deska Bosch PKF 651B17E
Právě si prohlížíte...

8590,- Kč