Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E

Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E
Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E
Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E
Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E .

Detailní informace

Indukční varná deska Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E vám ulehčí vaření, které se tak stane zábavou. Nabízí vám 5 varných zón, které můžete nastavovat pomoci 4 teplotních stupňů. O bezpečí se postará 2-stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu. Senzor smažení Senzor na smažení FryingSensor udržuje požadovanou teplotu při smažení na stále stejné úrovni, takže nic nepřipálíte. Varná deska je vybavena časovačem, který bezpečně vypne varnou zónu, jakmile uplyne nastavená doba vaření. Jídlo tak nebude převařené ani spálené. Da...lší funkcí, která usnadní a hlavně urychlí dobu vaření je powerBoost. Zvýší výkon až o 50% a ušetří až 35% času. Lze také po dobu 20 s zablokovat ovládací panel. FlexInduction Plus Varná zóna flexInduction sama rozezná, jak velká je pánvička či hrnec, které na varnou plochu pokládáte a v případě, že překročíte limit varné zóny, automaticky připojí sousedící varnou zónu. Díky této funkci je dno nádobí vždy rovnoměrně ohříváno. Snadná údržba Ihned horké. Ihned studené. Užijte si benefity indukčního vaření od Siemens. Teplo je předáváno přímo do pánví a hrnců a jejich obsah je ohříván pomocí indukčních cívek, aniž by se zahřívala deska. Doba zahřátí je krátká, disponuje vyšší bezpečnosti a deska se čistí o dost snadněji.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003787458.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Kuchyně a jídelny Siemens, Kuchyňské spotřebiče Siemens, Plotny Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Siemens EX875FVC1E
Právě si prohlížíte...

22490,- Kč