Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR

Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/indukcni-varna-deska-samsung-nz64r3747bk-ur-4_grande.jpg?v=1687960621): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR
Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR
Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR .

Detailní informace

Větší flexibilita Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR přichází s unikátním řešením Flex Zone. Vařte velké porce či různé druhy jídla bez omezení. Flex Zone je široká varná plocha ve tvaru obdélníku poskytující mnohem větší flexibilitu během vaření. Tato plocha je dostatečně prostorná na to, aby se na ni vešla velká pánev nebo třeba pekáč. Vaření pro rodinu vám nyní zabere méně času. Rychlé a precizní ovládání Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR přichází s extra širokým a intuitivním posuvným ovládáním, které umožňuje rychlou a p...řesnou regulaci teploty při vaření. Stačí se dotknout prstem dotykové plochy a okamžitě nastavit nebo upravit úroveň tepla pro každou varnou zónu zvlášť. Na výběr máte celkem 15 úrovní výkonu. Udrží vaše jídlo v teple Oběd hotový, ale je příliš brzy? Nevadí! S funkcí Keep Warm udržíte váš oběd v perfektní teplotě. Tato funkce jde navíc použít pro každou varnou desku zvlášť, takže polévka i hlavní chod budou dokonale teplé. Jeden dotek pro nižší spotřebu energie Dejte si pauzu od vaření, kdykoliv budete chtít. Jednoduchým dotykem okamžitě přepnete všechny varné zóny na nastavení nejnižšího výkonu. Po opětovném dotyku se všechny varné zóny vrátí do původního nastavení a tedy na původní úroveň výkonu. Dětský zámek Děti chvíli neposedí. Z toho důvodu je indukční deska Samsung vybavena dětským zámkem, díky kterému můžete uzamknout celý ovládací panel a znemožnit tak dětem jakoukoliv manipulaci. Bezpečnostní vypnutí Při zábavě s přáteli anebo s rodinou člověk občas zapomene, že vaří. Bezpečnostní vypnutí indukční desky automaticky vypne kteroukoliv z varných zón, když na nich zůstane vařený pokrm příliš dlouho nebo když po delší době nedojde k žádným změnám v provozu (zvýšení/snížení výkonu apod.). Indikátor teploty povrchu Indikátor teploty je tu proto, aby zamezil jakémukoliv popálení o povrch indukční desky. Po skončení vaření se na hlavním panelu desky rozsvítí velké písmeno H, které značí, že je povrch příliš horký. Jakmile se zobrazí malé písmeno h, je povrch desky chladný natolik, že se jej můžete v klidu dotknout nebo ho po vaření setřít vlhkým hadříkem.

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090091322.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Samsung NZ64R3747BK/UR
Právě si prohlížíte...

11850,- Kč