Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK

Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK
Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK
Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK
Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK .

Detailní informace

Automatické přizpůsobení varných zón Na indukční varné desce Infinite® se varné zóny přizpůsobí tvaru vašeho nádobí. Automatické rozpoznání velikosti zajistí rovnoměrný ohřev po celé ploše dna. Můžete tak používat řadu různých hrnců a pánví. Ovládání odsavače par Varná deska s technologií Hob2Hood dokáže automaticky ovládat nastavení odsavače par. Při vaření upravuje výkon odsávání v závislosti na stupni ohřevu nebo počtu používaných varných zón. Snadné a přesné ovládání Díky dotykovým ovládacím prvkům na této varné desce můžete nastavení uprav...ovat snadno a bez problémů. Máte tak čas soustředit se na přípravu pokrmů a neřešit nastavení spotřebiče. Ohřev přesně ve chvíli, kdy chcete Indukce vyniká rychlou odezvou, a tak v krátkém čase dosáhnete požadované teploty. Změna teploty se také projeví okamžitě, protože nádobí je v přímém kontaktu s varnou zónou. To vše přináší úsporu času i energie. Intenzivní ohřev, hned Funkce PowerBoost zajistí při vaření okamžitou a intenzivní dávku tepla. Ideální, když chcete rychle dokončit přípravu jídla. Voda se uvaří za méně než 90 sekund a pánev na restování bude rozpálená přesně ve chvíli, kdy potřebujete.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543669523.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Kuchyně a jídelny Electrolux, Kuchyňské spotřebiče Electrolux, Plotny Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

32 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Electrolux LIV63431BK
Právě si prohlížíte...

9979,- Kč