Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448

Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448
Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448
Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448
Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448 .

Detailní informace

Už žádné váhání díky senzorům Starost o rovnoměrné propečení přenechejte senzorům. Ty udržují povrch vaší pánve optimálně rozpálený, a proto už nemusíte měnit nastavení teploty. Přitom máte jistotu, že vaše pokrmy budou vždy správně usmažené. Intuitivní ovládání přes dotykovou obrazovku Užívejte si pokročilé technologie a komunikujte se svou varnou deskou přes barevnou dotykovou obrazovku. Zvolte jídlo, které chcete vařit, a varná deska vám ukáže, jak na to. Provede vás procesem přípravy krok za krokem, abyste pokaždé dosáhli skvělých a chutnýc...h výsledků. Spojte zóny, ať máte více místa na vaření Pomocí funkce propojení varných zón můžete zkombinovat dvě různé varné zóny a vytvořit tak jednu velkou varnou plochu. Nastavení teploty a času se sladí automaticky. Velkou plochu využijete na maximum s grily plancha nebo restovacími pánvemi. Hob2Hood® pro pohodlné vaření Funkce Hob2Hood® umožňuje bezdrátové propojení varné desky s odsavačem par. Začněte vařit a odsavač sám automaticky přizpůsobí intenzitu odsávání výparů podle výkonu varné desky. Vy tak máte volné ruce a můžete se věnovat jen přípravě jídla. Každá zóna má svůj čas Při vaření můžete využívat všechny zóny současně, ale ne všechno se vaří stejně dlouho. Nastavte si dobu vaření pro každou zónu zvlášť a můžete si být jisti, že se nic nespálí ani nerozvaří. Po uplynutí nastaveného času se zóna sama vypne.

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543663347.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Kuchyně a jídelny Electrolux, Kuchyňské spotřebiče Electrolux, Plotny Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

8 999,- Kč
Detail
4 499,- Kč
Detail

Set Electrolux SETEL3AKCE

černá černá / Electrolux
41 970,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Electrolux 800 SENSE SenseFry EIS6448
Právě si prohlížíte...

18490,- Kč