Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Concept IDV5360

Indukční varná deska Concept IDV5360
Indukční varná deska Concept IDV5360
Indukční varná deska Concept IDV5360
Indukční varná deska Concept IDV5360

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Concept IDV5360 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Concept IDV5360 .

Detailní informace

Indukční deska IDV5360 Indukční vaření patří mezi neefektivnější a nejekonomičtější přípravy jídla. S českým výrobcem elektronických spotřebičů Concept si užijete nejen indukci, ale také skvělý design. Indukční varná deska Concept IDV5360 bude skvělým pomocníkem ve vaší kuchyni. Všestranně dokonalá Chcete-lisi během vaření vašich oblíbených pokrmů užít i jejich samotnou přípravu, zvolte indukční varnou desku IDV3560. S ní se vaření stane nezapomenutelným zážitkem. Využijte rychlosti a přesnosti, kterou vám dopřeje díky důmyslné indukční technol...ogii jako takové. Při indukčním vaření se ohřívá pouze dno nádoby, nikoli plotýnka. Tím pádem vaření na indukci setří podstatným způsobem i vaše finance. Pohodlné ovládání Dotykové ovládání desky vám podstatně usnadní život. Ovládání pomocí senzorového programátoru zvyšuje nejen atraktivitu spotřebiče, ale zajišťuje i maximální komfort při jeho obsluze. Výhodou je snadné a rychlé čištění díky absenci vystouplých prvků ovládání. Dotykové senzory jsou umístěny pod sklem varné desky a jsou uživatelsky příjemné k ovládání. Rychlost, která překvapí Potřebujete rychle ohřát například vodu na kávu za minimum času? Přivést vodu k varu na klasické indukční desce trvá méně než dvě minuty. S funkci POWERBOOSTER to je dokonce ještě rychlejší. Tato funkce totiž dokáže krátkodobě zvýšit výkon nejvyššího varného stupně. Bezpečnost na prvním místě Indukční varná deska Concept vyniká i svou bezpečností. Pokud sejmete nádobu z desky, ohřev se automaticky přeruší. Indukční deska je také vybavena ukazatelem zbytkového tepla, který vás upozorní na zvýšenou teplotu varné zóny. Dalším bezpečnostním prvkem je dětská pojistka. Po uzamčení desky zamezí vašim ratolestem desku jakkoli ovládat.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631005644.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Plotny Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
Detail
3 699,- Kč
Detail
6 259,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Concept IDV5360 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Concept IDV5360
Právě si prohlížíte...

11999,- Kč