Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny

Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny
Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny
Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny
Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny .

Detailní informace

Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E Indukční varná deska s elegantním nerezovým rámečkem perfektně zapadne do každé kuchyně a dokonale splyne s kuchyňskou deskou. Intuitivní ovládání, velmi snadná údržba a mnoho funkcí jistě potěší každého, kdo v kuchyni tráví třeba i jen málo času. Rychlejší vaření Více energie do indukční desky zajistí zkrácení doby vaření a vy tak nebudete muset trávit v kuchyni spoustu času, a ušetřený čas můžete využít třeba pro hraní s vašimi dětmi. Díky funkci PowerBoost totiž dosáhnete rychleji bodu varu a vaše oblíbe...né těstoviny můžete vložit do vody mnohem rychleji, než tomu je u běžných sklokeramických desek. Efektivnost a chytrost Jistě oceníte i to, že indukční varná deska dokáže efektivně vařit při nižších teplotách a teplo generuje pouze tam, kde je nádoba. Nebude tak docházet k tomu, že se celá deska nahřeje a teplo tak zbytečně utíká pryč a tím i vaše peníze. Funkce automatické detekce nádoby také rozpozná, kdy danou pánev nebo hrnec odeberete a pro bezpečnost vás i vašich blízkých vypne všechna nastavení. Lehkost ovládání Funkce QuickStart zase rozpozná, kam jste umístili nádobu a na ovládacím panelu vám okamžitě zobrazí příslušnou zónu pro její rychlé ovládání. V případě, že jste už dovařili a desku vypnuli, ale během krátké doby se rozhodnete, že ji potřebujete opět zapnout a vařit na stejně nastavených hodnotách, tak i to bude naprostá hračka a bez znovu nastavování, to totiž za vás udělá funkce ReStart, která si pamatuje poslední nastavení. Bezpečnost především Nespornou výhodou je i dvoustupňový ukazatel zbytkového tepla, se kterým budete vždy vědět, jestli je deska ještě teplá nebo ne. S dětskou pojistkou také lehce uzamknete celou desku a v případě, že by si s ní děti chtěly hrát, nedojde k jejich ohrožení.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242002870311.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Plotny Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Bosch PIF645FB1E, 60cm, 4zóny
Právě si prohlížíte...

15419,- Kč