Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E

Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E
Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E
Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E
Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, plotny, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E .

Detailní informace

VÝKON PowerBoost Výkon vyšší, než jste čekali. Zdokonalená funkce PowerBoost používaná u indukčních varných desek zajišťuje mnohem vyšší výkon, díky kterému je možné proces vaření urychlit. Nyní můžete například uvést do varu 2 litry vody téměř třikrát rychleji, než na konvenční sklokeramické desce. KOMFORT DirectSelect Díky intuitivnímu kontrolnímu panelu si můžete zvolit varné zóny a rovnou nastavit požadovanou úroveň výkonu. Na displeji lze navíc odečíst aktuální spotřebu energie a praktické jsou i funkce QuickStart a ReStart. . ÚSPORA Induk...ční technologie Indukční varné desky generují teplo pouze tam, kde je zapotřebí, tedy na dně hrnce. Jaký to má pro vás přínos? Větší bezpečnost a více pohodlí. Díky nižší teplotě si nespálíte ruce vy ani vaše děti. Indukční varná deska přivede 2 litry vody k varu dvakrát rychleji než keramická varná deska, čímž také ušetříte velkou část energie. Další vlastnosti: 4 indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce 17 stupňů výkonu timer pro každou varnou zónu, minutka funkce powerManagement - nastavení max. příkonu desky bezpečnostní vypínání dětská pojistka CombiZone funkce QuickStart funkce ReStart TopControl-digitální ukazatel 2-stupňový ukazatel zbytkového tepla pro každou varnou zónu hlavní vypínač

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005088751.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Plotny Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

30 179,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, plotny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Indukční varná deska Bosch PVS651FC5E
Právě si prohlížíte...

13941,- Kč