Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask hydratační pleťová maska pro všechny typy pleti 25 ml

Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask hydratační pleťová maska pro všechny typy pleti 25 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask hydratační pleťová maska pro všechny typy pleti 25 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, pleťové masky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask hydratační pleťová maska pro všechny typy pleti 25 ml .

Detailní informace

Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask, 25 ml, Plátýnkové masky pro ženy, Pleťová maska Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask bude vaši pleť hýčkat a pečovat o ni. Vlastnosti: hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje celkově zkrášluje vzhled pleti zanechává pleť na dotek hedvábně jemnou navrací pleti pružnost a pocit pohodlí Jak používat: Masku opatrně vyjměte z obalu a umístěte na vyčištěný obličej. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Poté masku opatrně sloupněte.

Produkt je výrobek značky Sesderma ,distribuovaný s EAN kódem 8429979421814.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Sesderma, Osobní péče Sesderma, Kosmetika Sesderma, Péče o pleť Sesderma, Pleťové masky Sesderma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 25 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask hydratační pleťová maska pro všechny typy pleti 25 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, pleťové masky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sesderma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sesderma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sesderma Sesmedical Moisturizing Facial Mask hydratační pleťová maska pro všechny typy pleti 25 ml
Právě si prohlížíte...

208,- Kč