Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Macadamia Natural Oil Weightless Repair obnovující maska pro všechny typy vlasů 222 ml

Macadamia Natural Oil Weightless Repair obnovující maska pro všechny typy vlasů 222 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Macadamia Natural Oil Weightless Repair obnovující maska pro všechny typy vlasů 222 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, pleťové masky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Macadamia Natural Oil Weightless Repair obnovující maska pro všechny typy vlasů 222 ml .

Detailní informace

Macadamia Natural Oil Weightless Repair, 222 ml, Masky na vlasy pro ženy, Maska na vlasy Macadamia Natural Oil Weightless Repair představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Vlastnosti: regeneruje vlasy po celé jejich délce usnadňuje rozčesání a předchází tak poškození vlasů dodává vlasům oslnivý lesk Složení: veganský produkt Jak používat: Aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté důkladně opláchněte.

Produkt je výrobek značky Macadamia Natural Oil ,distribuovaný s EAN kódem 815857015912.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Macadamia Natural Oil, Osobní péče Macadamia Natural Oil, Kosmetika Macadamia Natural Oil, Péče o pleť Macadamia Natural Oil, Pleťové masky Macadamia Natural Oil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 222 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Macadamia Natural Oil Weightless Repair obnovující maska pro všechny typy vlasů 222 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, pleťové masky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Macadamia Natural Oil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Macadamia Natural Oil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Macadamia Natural Oil Weightless Repair obnovující maska pro všechny typy vlasů 222 ml
Právě si prohlížíte...

446,- Kč