Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Goldwell Dualsenses Color regenerační maska pro normální až jemné barvené vlasy 500 ml

Goldwell Dualsenses Color regenerační maska pro normální až jemné barvené vlasy 500 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Goldwell Dualsenses Color regenerační maska pro normální až jemné barvené vlasy 500 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, pleťové masky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Goldwell Dualsenses Color regenerační maska pro normální až jemné barvené vlasy 500 ml .

Detailní informace

Goldwell Dualsenses Color, 500 ml, Masky na vlasy pro ženy, Maska na vlasy Goldwell Dualsenses Color představuje nenahraditelný krok v rituálu péče o vlasy. Dopřejte jim chvilku regenerace a ony vám to vrátí svojí vitalitou a krásou. Vlastnosti: regeneruje vlasy po celé jejich délce prodlužuje životnost barvy vlasy jsou hebké na dotek intenzivně hydratuje dodává vlasům oslnivý lesk usnadňuje rozčesání a předchází tak poškození vlasů Jak používat: Aplikujte na vlhké, šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit dle doby uvedené na obalu a poté dů...kladně opláchněte.

Produkt je výrobek značky Goldwell ,distribuovaný s EAN kódem 4021609061052.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Goldwell, Osobní péče Goldwell, Kosmetika Goldwell, Péče o pleť Goldwell, Pleťové masky Goldwell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 500 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Goldwell Dualsenses Color regenerační maska pro normální až jemné barvené vlasy 500 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, pleťové masky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Goldwell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Goldwell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Goldwell Dualsenses Color regenerační maska pro normální až jemné barvené vlasy 500 ml
Právě si prohlížíte...

507,- Kč