Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bioderma Hydrabio Maska hydratační a vyživující maska pro citlivou velmi suchou pleť 75 ml - 18% sleva

-18%
Bioderma Hydrabio Maska hydratační a vyživující maska pro citlivou velmi suchou pleť 75 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bioderma Hydrabio Maska hydratační a vyživující maska pro citlivou velmi suchou pleť 75 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, pleťové masky, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Bioderma Hydrabio Maska hydratační a vyživující maska pro citlivou velmi suchou pleť 75 ml .

Zlevněné zboží

Bioderma Hydrabio Maska, 75 ml, Krémové masky pro ženy, Pleťová maska Bioderma Hydrabio Maska bude vaši pleť hýčkat a pečovat o ni. Vlastnosti: hloubkově hydratuje a intenzivně vyživuje celkově zkrášluje vzhled pleti zanechává pleť na dotek hedvábně jemnou navrací pleti pružnost a pocit pohodlí rozjasňuje a osvěžuje nedráždí pleť Složení: přípravek je hypoalergenní Jak používat: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěný obličej, vyhněte se oblasti očí. Nechte působit po dobu uvedenou na obalu. Nevstřebané sérum jemně vmasírujte do pleti nebo ot...řete vatovým tamponem.

Produkt je výrobek značky Bioderma ,distribuovaný s EAN kódem 3401343613730.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Bioderma, Osobní péče Bioderma, Kosmetika Bioderma, Péče o pleť Bioderma, Pleťové masky Bioderma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 75 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bioderma Hydrabio Maska hydratační a vyživující maska pro citlivou velmi suchou pleť 75 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, pleťové masky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bioderma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bioderma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bioderma Hydrabio Maska hydratační a vyživující maska pro citlivou velmi suchou pleť 75 ml
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

524,- Kč