Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks - 17% sleva

-17%
Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks
Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks
Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks
Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks .

Zlevněné zboží

Plenky speciálně navržené pro nepřekonatelnou ochranu pokožky vašeho dítěte Popis: S plenkami Pampers Premium Care bude pokožka vašeho dítěte cítit od prvního doteku jenom lásku. Ideální ochrana pokožky. Hedvábně hebké a okamžitě suché. Plenky byly speciálně navržené pro pokožku vašeho novorozence, s hedvábně hebkou povrchovou vrstvou a 3 absorpčními kanálky, které rychle absorbují vlhkost pro okamžitý pocit sucha. Aby mohla pokožka dýchat, jsou plenky vyrobené z prodyšných materiálů, které propouští čerstvý vzduch dovn...itř a vlhký vzduch ven. Plenka má také indikátor vlhkosti, který změní barvu vždy, když je potřeba plenku vyměnit. Tvar přizpůsobený pupíku děťátka je zase speciálně navržen pro ochranu citlivého bříška vašeho dítěte. Výhody a benefity: Naše nejlepší hedvábná hebkost v každém směru Absorpční kanálky pro rychlou distibuci vlhkosti, aby plenka zanechávají stálý pocit sucha Vrstva pro absorpci tekuté stolice Plenky vyrobené z prodyšných materiálů, které propouští čerstvý vzduch dovnitř a vlhký vzduch ven Tvar přizpůsobený pupíku děťátka (dostupný ve velikostech 0, 1, 2) Indikátor vlhkosti, který změní barvu vždy, když je potřeba vyměnit Složení: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract Varování: Feedo poznámka: Pokud vám plenky Pampers přijdou bez originální krabice, ničeho se nebojte. Krabice od našich produktů recyklujeme, a tak jsou až do posledního opotřebení neustále v pohybu mezi zákazníky. To všechno děláme s jediným cílem – šetřit životní prostředí. Děkujeme za vaše pochopení, pomáháte tak s námi. Udržujte veškeré obalové materiály mimo dosah dětí, aby se předešlo nebezpečí udušení a/nebo uškrcení. Hodnocení maminek

Produkt je výrobek značky Pampers ,distribuovaný s EAN kódem 8001090379474.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Pampers, Přebalování Pampers, Plenky Pampers.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pampers a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pampers najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pampers Premium Care 2 MINI 4-8 kg 240 ks
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

1249,- Kč