BABYONO Plenky mušelínové Super soft 3 ks šedá

BABYONO Plenky mušelínové Super soft 3 ks šedá
259 259 893
259,- Kč

Původní cena: 259,- Kč


Hodnocení:


BABYONO Plenky mušelínové Super soft 3 ks šedá z kategorie děti a kojenci, přebalování, plenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Plenky mušelínové Super soft 3 ks šedá .

Detailní informace

Mušelínový pleny by neměly chybět v dětské výbavičce. Jsou vhodné pro kojence i malé děti. Mušelínové pleny jsou vyrobeny z dvouvrstvé 100 % bavlny, jsou extrémně měkké na dotek a neobvykle vzdušné. Vzdušné mušelínové pleny jsou vhodné od prvního dne života Vašeho děťátka. Děťátko můžete mušelínových plenkami zabalit, zakrýt nebo je použít jako prostěradlo či osušku. Jsou vhodné i na krytí při kojení. Vlastnosti: maximálně vzdušné, použití kdekoliv, nedráždí citlivou pokožku dítěte Specifikace: Materiál: 100 % bavlna Velikost: 70 × 70 cm Sada o...bsahuje 3 ks plen (dvě ozdobené potiskem)

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435407950.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babyono, Přebalování Babyono, Plenky Babyono.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Plenky mušelínové Super soft 3 ks šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, plenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Plenky mušelínové Super soft 3 ks šedá
Právě si prohlížíte...

259,- Kč