Leonarto Malířský stojan NEW YORK LUX

Leonarto Malířský stojan NEW YORK LUX
1 414 1 379 1011
1 414,- Kč

Původní cena: 1 379,- Kč


Hodnocení:


Leonarto Malířský stojan NEW YORK LUX z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, Řemesla a koníčky, materiál pro umění a řemesla, textilie, hobby plátna, plátna a kartony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Leonarto Malířský stojan NEW YORK LUX .

Detailní informace

Ateliérových malířský stojan New York Lux je vyroben z kvalitního bukového dřeva. Má velmi pohodlné a funkční nastavení regulace výšky podstavce plátna pomocí hřebenu a západky. Ateliérový stojan trojnožka s dvojitým zásobníkem. Dřevo je impregnované olejem.Vlhkost dřeva: do 10%Celková výška stojanu: 168 - 250 cmŠířka podstavy: 61 cmMaximální výška plátna: 125 cmHmotnost: 6,5 kg Vlhkost dřeva : 10.0 Maximální výška plátna : 125 cm Druhy stojanů : Ateliérový stojan Země původu : Slovensko Materiál : Buk Výška : 168 - 250 cm Barva : Natural Šířka... podstavy : 61 cm

Produkt je výrobek značky Leonarto ,distribuovaný s EAN kódem 8586019321609.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Leonarto, Hobby, hudba a výtvarné umění Leonarto, Řemesla a koníčky Leonarto, Materiál pro umění a řemesla Leonarto, Textilie Leonarto, Hobby plátna Leonarto, Plátna a kartony Leonarto.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Materiál: Beech
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

622,- Kč
587,- Kč
Detail
3 994,- Kč
3 748,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Leonarto Malířský stojan NEW YORK LUX a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, Řemesla a koníčky sleva, materiál pro umění a řemesla sleva, textilie sleva, hobby plátna sleva, plátna a kartony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Leonarto a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Leonarto najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Leonarto Malířský stojan NEW YORK LUX
Právě si prohlížíte...

1414,- Kč