Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gaira Malování podle čísel Podzimní park

Gaira Malování podle čísel Podzimní park

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gaira Malování podle čísel Podzimní park z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, Řemesla a koníčky, materiál pro umění a řemesla, textilie, hobby plátna, plátna a kartony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Gaira Malování podle čísel Podzimní park .

Detailní informace

Malování podle čísel je ideální aktivita pro děti i dospělé, díky které podpoříte svou kreativitu, manuální dovednosti a koordinaci pohybu. Odpočiňte si od každodenního stresu a dopřejte si terapii pomocí barev. Výsledkem bude nádherný obraz, který vás bude těšit dlouhá léta. Balení obsahuje:
kvalitní plátno o rozměrech 40x50 cm s předtištěnou číselnou sch&eacu...te;matem 3 štětce různých velikostí akrylové barvy označené čísly
Rámování : Bez rámu a bez vypnutí plátna Typ : Malování podle čísel Téma : Příroda Země původu : Čína Varianta : Podzimní park Úroveň obtížnosti : Střední Velikost : 40 x 50 cm

Produkt je výrobek značky Gaira ,distribuovaný s EAN kódem 8596167008451.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Gaira, Hobby, hudba a výtvarné umění Gaira, Řemesla a koníčky Gaira, Materiál pro umění a řemesla Gaira, Textilie Gaira, Hobby plátna Gaira, Plátna a kartony Gaira.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 40 x 50 cm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

622,- Kč
592,- Kč
Detail
1 379,- Kč
1 357,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Gaira Malování podle čísel Podzimní park a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, Řemesla a koníčky sleva, materiál pro umění a řemesla sleva, textilie sleva, hobby plátna sleva, plátna a kartony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gaira a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gaira najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gaira Malování podle čísel Podzimní park
Právě si prohlížíte...

350,- Kč