Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Socha Zajíc v sedu 91cm

KARE Design Socha Zajíc v sedu 91cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Socha Zajíc v sedu 91cm z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, výtvarné umění, plastiky a sochy, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Socha Zajíc v sedu 91cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Socha Zajíc v sedu 91cm: Socha zajíc v sedu je se svými 91 cm nepřehlédnutelnou dekorací do interiéru. Zajímavé provedení zajíce z laminátu je vhodné do vstupních hal, obývacích pokojů či ložnic. Zajíc je v tmavě zlatém odstínu, který zakrývá směs barev, stékajících po těle králíka. Díky své originalitě se bude tato dekorace výborně vyjímat i v umělecky laděných interiérech.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621522218.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kare Design, Bytové doplňky a dekorace Kare Design, Výtvarné umění Kare Design, Plastiky a sochy Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Socha Zajíc v sedu 91cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, výtvarné umění sleva, plastiky a sochy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Socha Zajíc v sedu 91cm
Právě si prohlížíte...

18890,- Kč