Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Diva & Nice Cosmetics Accessories pinzeta Pink

Diva & Nice Cosmetics Accessories pinzeta Pink

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Diva & Nice Cosmetics Accessories pinzeta Pink z kategorie zdraví a krása, osobní péče, pinzety, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Diva & Nice Cosmetics Accessories pinzeta Pink .

Detailní informace

Diva & Nice Cosmetics Accessories, , Doplňky pro ženy, Pinzeta Diva & Nice Cosmetics Accessories vás zbaví všech nežádoucích chloupků a zajistí vám dokonale tvarované obočí. Vlastnosti: má šikmé zkosení hrotů přesně vytrhává chloupky bez zbytečné bolesti zachytí i ty nejjemnější chloupky Jak používat: Zachyťte chloupek co nejblíže ke kořínku a prudkým pohybem vytrhněte. Vytrhávejte chloupky po koupeli nebo po nahřátí horkým vlhkým ručníkem. Pleť se mírně uvolní a chloupek se snadněji vytrhne, což eliminuje bolest.

Produkt je výrobek značky Diva & Nice Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 8595069708728.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Diva & Nice Cosmetics, Osobní péče Diva & Nice Cosmetics, Pinzety Diva & Nice Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Diva & Nice Cosmetics Accessories pinzeta Pink a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Diva & Nice Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Diva & Nice Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Diva & Nice Cosmetics Accessories pinzeta Pink
Právě si prohlížíte...

51,- Kč