Verbatim Store 'n' Go šifrovaný externí HDD s numerickou klávesnicí 1TB - 26% sleva

-26%
Verbatim Store 'n' Go šifrovaný externí HDD s numerickou klávesnicí 1TB
1 999 2 699 2243
1 999,- Kč

Původní cena: 2 699,- Kč


Hodnocení:


Verbatim Store 'n' Go šifrovaný externí HDD s numerickou klávesnicí 1TB z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, pevné disky, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Verbatim Store 'n' Go šifrovaný externí HDD s numerickou klávesnicí 1TB .

Zlevněné zboží

Zabezpečený extérní disk Verbatim zajistí, že vaše osobní data budou od teď v bezpečí. Disk je vybaven numerickou klávesnicí, kde si zvolíte přístupové heslo. Rozhraní USB 3.1 Gen1. Vysoká kapacita 1TB, kam si uložíte vaše dokumenty, fotografie, filmy a další soubory. Vlastnosti: kapacita 1TB USB 3.1 Gen1 256bitové hardwarové šifrování AES integrovaná klávesnice kompatibilní s PC i Mac možnost připojení k televizi LED indikátor - napájení, stav šifrování materiál - plast a hliník Systémové požadavky: Windows 10, 8, 7 Mac OS X 10.4 nebo vyšší US...B 3.1 GEN 1 (také kompatibilní s rozhraním USB 2.0) Barva: černo - stříbrná

Produkt je výrobek značky Verbatim ,distribuovaný s EAN kódem 0023942534013.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Verbatim, Elektronika – příslušenství Verbatim, Počítačové komponenty Verbatim, Paměťová zařízení Verbatim, Pevné disky Verbatim.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Verbatim Store 'n' Go šifrovaný externí HDD s numerickou klávesnicí 1TB a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, pevné disky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Verbatim a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Verbatim najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Verbatim Store 'n' Go šifrovaný externí HDD s numerickou klávesnicí 1TB
Právě si prohlížíte... - 26% sleva

1999,- Kč