Erich Krause Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept, černé

Erich Krause Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept, černé
19 19 782
19,- Kč

Původní cena: 19,- Kč


Hodnocení:


Erich Krause Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept, černé z kategorie kancelářské potřeby, kancelářské nástroje, psací potřeby, pera a tužky, pera, se slevou kupte přes Chci.cz.

PexoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pexo a budete spokojení s dodaným Erich Krause Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept, černé .

Detailní informace

Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept. Barva inkoustu: černá. Propiska má kovové prvky a standardní špičku. Náplň je vyměnitelná. Má kulaté tělo s pogumovanou rukojetí, která je navíc ergonomická. Hrot je pětikanálový s průměrem kuličky 0,7 mm. Inkoust má nízkou viskozitu a poskytuje měkké a příjemné psaní. Šířka napsané čáry je 0,35 mm. Délka čáry, kterou dokáže propiska nepřetržitě napsat je 1000 m. Propiska se stala bestsellerem značky Erich Krause ve více jak 50 zemích světa.

Produkt je výrobek značky Erich Krause ,distribuovaný s EAN kódem 4041485000327.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Erich Krause, Kancelářské nástroje Erich Krause, Psací potřeby Erich Krause, Pera a tužky Erich Krause, Pera Erich Krause.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Erich Krause Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept, černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, kancelářské nástroje sleva, psací potřeby sleva, pera a tužky sleva, pera sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Erich Krause a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Erich Krause najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Erich Krause Kuličkové pero MEGAPOLIS Concept, černé
Právě si prohlížíte...

19,- Kč