Roland RDH-100A Pedál pro basový buben

Roland RDH-100A Pedál pro basový buben
4 651 4 129 1031
4 651,- Kč

Původní cena: 4 129,- Kč


Hodnocení:


Roland RDH-100A Pedál pro basový buben z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, bicí – příslušenství, hardware pro bicí, pedály k bubnům, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Roland RDH-100A Pedál pro basový buben .

Detailní informace

RDH-100A pomáhá uživatelům V-Drums udržovat akustický hluk a vibrace pod kontrolou bez obětování hratelnosti. Tento profesionální pedál poskytuje výkon a pocit na nejvyšší úrovni s dvojřetězovým pohonem, hladkým závěsem ložiska a samovyrovnávacím beatrem. S integrovanými funkcemi na potlačení hluku odvozenými z uznávané technologie Rois Noise Eater, RDH-100A redukuje hluk při hran&iacut...e; v místnosti a minimalizuje přenos vibrací, které mohou obtěžovat spolubydlící a sousedy ve vedlejších místnostech a patrech níže. Země původu : Malajsie Balení obsahuje : Drum Key Balení obsahuje : Manuál Typ převodu : Řetěz Materiál : Nerezová ocel

Produkt je výrobek značky Roland ,distribuovaný s EAN kódem 4957054517656.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Roland, Hobby, hudba a výtvarné umění Roland, Hudební nástroje – příslušenství Roland, Bicí – příslušenství Roland, Hardware pro bicí Roland, Pedály k bubnům Roland.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Materiál: Stainless Steel
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 981,- Kč
Detail
2 306,- Kč
Detail
22 290,- Kč
Detail
4 494,- Kč
4 098,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Roland RDH-100A Pedál pro basový buben a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, bicí – příslušenství sleva, hardware pro bicí sleva, pedály k bubnům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Roland a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Roland najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Roland RDH-100A Pedál pro basový buben
Právě si prohlížíte...

4651,- Kč