Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mini trouba Severin TO 2056

Mini trouba Severin TO 2056
Mini trouba Severin TO 2056
Mini trouba Severin TO 2056
Mini trouba Severin TO 2056

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mini trouba Severin TO 2056 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, pečicí trouby a grily, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Mini trouba Severin TO 2056 .

Detailní informace

Horkovzdušná trouba s otočným grilem Severin TO 2056 Sníte o tom, že si budete moci ugrilovat kuře kdykoliv na něj dostanete chuť a né jen v době, kdy vám to počasí dovolí? Či jste si vždycky přestavovali reakci vašich přátel, kdybys na stůl položila pečivo vlastní výroby? Myslíte si, že se tyto sny nemůžou stát skutečností? Horkovzdušná trouba s otočným grilem Severin TO 2056 vás přesvědčí o opaku. Láska na první pohled Již na první pohled vás nadchne její promyšlené černé provedení s prvky stříbrné, které spotřebiči propůjčují stylovost a ele...ganci. Jakmile tohoto pomocníka umístíte do své kuchyně, uvidíte, že se z ní okamžitě stane mnohem útulnější a přívětivější místo, kam se bude celá rodina ráda vracet. Nepopíratelným plusem jsou také velká prosklená dvířka, která zajistí, že budete vždy mít dokonalým přehled o tom, co se děje uvnitř. Nenahraditelný pomocník Horkovzdušná trouba s otočným grilem Severin TO 2056 se pyšní vnitřním objemem až 30 litrů, takže se skvěle hodí jak pro početnější domácnosti, tak pro velké jedlíky. Na výběr máte hned ze 4 pečících programů, kde můžete různě kombinovat způsob ohřevu a zvolit si, zda chcete použít i gril či nikoliv. Vše se ovládá pomocí tří otáčivých koleček, které naleznete na přední části přístroje. Prvním vám umožní nastavit teplotu, na druhém si zvolíte jeden ze čtyř pečících programů a na posledním si nastavíte čas přípravy.

Produkt je výrobek značky Severin ,distribuovaný s EAN kódem 4008146012464.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Severin, Kuchyně a jídelny Severin, Kuchyňské spotřebiče Severin, Pečicí trouby a grily Severin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 699,- Kč
Detail
3 679,- Kč
Detail
3 999,- Kč
Detail
2 459,- Kč
Detail

Mini trouba Guzzanti GZ 3611

Velikost 354 mm / Šedá / Guzzanti
3 299,- Kč
Detail
3 399,- Kč
Detail
1 889,- Kč
Detail
3 799,- Kč
Detail
2 799,- Kč
Detail
999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Mini trouba Severin TO 2056 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, pečicí trouby a grily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Severin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Severin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mini trouba Severin TO 2056
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč