Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

CANDY FCTS815XL WIFI

CANDY FCTS815XL WIFI

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


CANDY FCTS815XL WIFI z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, trouby, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným CANDY FCTS815XL WIFI .

Detailní informace

Vestavná trouba CANDY FCTS815XL WIFI:
Vestavná trouba Candy FCTS815XL WIFI s objemem 70 litrů nabízí kromě atraktivního designu v nerezovém provedení také řadu chytrých technologií, které aktivujete pouhým dotykem tlačítka. Novinkou je parní funkce, díky které docílíte zdravějšího a chutnějšího pečení pokrmů. Stažením mobilní aplikace hOn navíc získáte přístup k řadě skvělých receptů. Trouba i přes svou výbavu spadá do úsporné energetické třídy A, tudíž vám bude šetřit i vaší peněženku.
Klíčové vlastnosti vestavné trouby Can...dy FCTS815XL WIFIMultifunkční vestavná trouba Candy v nerezovém provedeníEnergetická třída AObjem 70 l pro přípravu velkého množství jídla10 programůPraktické čištění trouby pomocí páryTeleskopické výsuvyDigitální dotykový displejVnitřní osvětlení a dětská pojistkaZáruka 5 letChytrá aplikace hOnStažením aplikace hOn do vašeho mobilního telefonu či tabletu získáte přístup k velkému množství praktických rad a receptů, díky kterým nemusíte být profesionální kuchař a přesto dokážete připravit vynikající pokrmy. Mobilní průvodce vás provede přípravou jídla a nastavením trouby krok za krokem, takže to zvládne opravdu každý. Smart SteamNebojte se a vyzkoušejte tradiční způsob pečení ve spolupráci s inovativním vařením a pečením v páře. Jediným stiskem tlačítka se přemění voda v páru, která zanechá váš pokrm křupavý na povrchu, ale uvnitř bude skvěle uvařený, šťavnatý a plný chuti. Takto připravená jídla jsou lehce stravitelná. Trouba Candy FCTS815XL vám navíc usnadní i kynutí chleba, pizzy či koláče.
Snadné ovládání trouby CandyPomocí ovládacího panelu s dotykovým displejem a otočnými knoflíky snadno nastavíte všechny funkce trouby Candy FCTS815XL WIFI včetně doby vaření a nastavení optimální teploty. Pro všestranné využití budete mít k dispozici 10 programů, které se maximálně přizpůsobí vašim potřebám. Mezi ně patří například rozmrazování, víceúrovňové pečení, konvekční pečení či hned několik programů, které lze kombinovat s párou. Pro snadnou manipulaci s plechem či jiným nádobím jistě oceníte teleskopické výsuvy.
Teleskopické pojezdy trouby Candy FCTS815XLTrouba disponuje teleskopickými pojezdy, které vám usnadní vaření. Ty slouží nejen k lepší kontrole stavu vaření, ale rovněž usnadní přemisťování či vytahování mřížek, plechů nebo jiných nádob.Boční prolisyTrouba Candy FCTS815XL má po stranách prolisy, které slouží k pohodlnému vkládání mřížek či plechů do různých úrovní trouby.Recepty, tipy a triky k přípravě pokrmůV aplikaci Candy hOn získáte přístup k nepřebernému množství chutných receptů a spoustě tipům a trikům do vaší kuchyně. Nebojte se experimentovat a pusťte se do vaření a pečení originálních jídel a sladkých dezertů. Snadné čištění trouby CandySystém čištění Aquactiva využívá horkou páru pro uvolnění mastných nečistot z vnitřku trouby pro jejich následné snadné odstranění. Stačí nalít 300 ml destilované vody na dno trouby a zahřát ji na teplotu 90 °C po dobu 30 minut. Jakmile je trouba ochlazena, můžete jednoduše setřít všechny uvolněné nečistoty vlhkým hadříkem.

Produkt je výrobek značky Candy ,distribuovaný s EAN kódem 8016361991521.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Candy, Kuchyně a jídelny Candy, Kuchyňské spotřebiče Candy, Trouby Candy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

31 490,- Kč
Detail
7 057,- Kč
Detail
46 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

CANDY FCTS815XL WIFI a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, trouby sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Candy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Candy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CANDY FCTS815XL WIFI
Právě si prohlížíte...

10390,- Kč