Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Purina Dentalife Small Multipack 30 tyčinek

Purina Dentalife Small Multipack 30 tyčinek

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Purina Dentalife Small Multipack 30 tyčinek z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Purina Dentalife Small Multipack 30 tyčinek .

Detailní informace

Inovativní dentální pochoutka pro psy má měkčí porézní strukturu, díky níž je šetrná k dásním a přitom dokáže výborně mechanicky čistit zuby. Žvýkací pochoutka PURINA DentaLife Daily Oral Care Small ve tvaru duté tyčinky na povrchu s vroubky dásně šetrně masíruje a pes si při jejím pojídání vyčistí i špatně dostupné zadní zuby. Navíc pravidelné podávání chutné tyčinky s přírodní kuřecí příchutí významně snižuje výskyt zubního kamene. Velikost Small je určena malým plemenům o hmotnosti 7 - 12 kg, kterým je přizpůsobena i velikost pochoutky. Nízk...okalorická receptura bez umělých barviv, umělých příchutí a přidaného cukru obsahuje zdravé přísady jako např. vitamín D a vápník pro silné zuby. Pečujte účinně o zuby vašeho psa pomocí žvýkací pochoutky DentaLife Daily Oral Care, neboť tím přispějete k jeho celkovému zdraví a vitalitě.Klíčové vlastnosti dentální pochoutky pro psy PURINA DentaLife Daily Oral Care Small, Multipack 30 ksInovativní dentální pochoutka s měkčí porézní strukturou Šetrná k dásním, mechanicky čistí i obtížně dostupné zadní zubyPURINA DentaLife Daily Oral Care bez přidaných umělých barviv, umělých dochucovadel a cukru Obsahuje vitamín D a vápník pro silné zubyNízkokalorická receptura s přírodní kuřecí příchutíDentaLife Daily Oral Care Small významně snižuje množství zubního kameneVýhodné balení multipack pro malá plemena o hmotnosti 7 - 12 kg. Analytické složky: Vlhkost 14,5 %, obsah anorganických látek 4,5 %, protein 7,0 %, hrubá vláknina 0,7 %, obsah tuku 2,5 %, vápník 1,1 %.Složení:Obiloviny (60 % extrudovaná kukuřičná mouka, 5 % pšeničná mouka), glycerin, minerální látky, droždí, maso a vedlejší živočišné produkty (1,2 %*), *odpovídá 4 % rehydratovaného masa a vedlejších živočišných produktů (4 % kuřecí), oleje a tuky Nutriční doplňkové látky:Vitamín A (8.500 IE/kg), vitamín D3 (570 IE/kg), vitamín E (60 mg/kg), jodičnan vápenatý, bezvodý (2,2 mg/kg), monohydrát síranu manganatého (12,5 ,g/kg), monohydrát síranu zinečnatého (280 mg/kg), selenit sodný (0,31Krmný návod:Psovi o hmotnosti 7 - 12 kg podávejte 1 tyčinku denně. Čistá čerstvá pitná voda by měla být vždy k dispozici. Dohlížejte na svého psa během podávání pochoutky. Pro zdraví vašeho psa dodržujte krmný návod a psovi dopřejte denně dostatek pohybu.

Produkt je výrobek značky Purina Dentalife ,distribuovaný s EAN kódem 7613038133287.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.6 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Purina Dentalife Small Multipack 30 tyčinek a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Purina Dentalife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Purina Dentalife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Purina Dentalife Small Multipack 30 tyčinek
Právě si prohlížíte...

150,- Kč