Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

PEDIGREE pochoutky DENTA Stix MEDIUM BONUS 28pack 720g

PEDIGREE pochoutky DENTA Stix MEDIUM BONUS 28pack 720g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PEDIGREE pochoutky DENTA Stix MEDIUM BONUS 28pack 720g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným PEDIGREE pochoutky DENTA Stix MEDIUM BONUS 28pack 720g .

Detailní informace

Popis produktu Vlastnosti Pro každý den, 28 tyčinek, Snižuje tvorbu zubního kamene až o 80%, Bez umělých barviv a příchutí Marketing produktu U 4 z 5 psů starších 3 let se vyskytuje onemocněním dásní. Příčinou je tvorba plaku a následně zubního kamene kolem dásně. Denní péče o ústní dutinu je nejlepší způsob jak riziko onemocnění snížit. Pedigree® DentaStix® má unikátní tvar X, a pokud se podává každý den, jeho speciální struktura prokazatelně pomáhá snížit tvorbu zubního kamene až o 80%. Pedigree® DentaStix® má nízký obsah tuku a neobsahuje cu...kr. Každé balení obsahuje 2 lahodné příchutě kuřecího a hovězího masa. Doplňkové krmivo pro psy starší 4 měsíců Skladování a použití Příprava a použití Doporučené dávkování: Psi středních plemen např. kokršpaněl, krmte max. 1 tyčinku denně. Tato žvýkací pochoutka je vhodná pouze pro psy od 10 kg do 25 kg. Nevhodné pro mladá štěňata do 4 měsíců. Každý sáček spotřebujte do 14 dnů po otevření. Čerstvá pitná voda musí být neustále k dispozici. Skladování Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 5998749105214.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.75 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PEDIGREE pochoutky DENTA Stix MEDIUM BONUS 28pack 720g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PEDIGREE pochoutky DENTA Stix MEDIUM BONUS 28pack 720g
Právě si prohlížíte...

204,- Kč