Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vakuový čistič pleti Concept PO2010

Vakuový čistič pleti Concept PO2010
Vakuový čistič pleti Concept PO2010
Vakuový čistič pleti Concept PO2010
Vakuový čistič pleti Concept PO2010

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vakuový čistič pleti Concept PO2010 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Vakuový čistič pleti Concept PO2010 .

Detailní informace

Vakuový čistič pleti Concept PO2010 Profesionální péče Vakuový čistič Concept PO2010 vám díky vakuové technologii pomůže s hloubkovým čištěním pleti. Při kontaktu s kůží vytváří přístroj podtlak a za pomoci sání velice šetrně a bezbolestně vyčistí póry, černé tečky a odstraní nečistoty a odumřelé buňky. Díky vyměnitelným nástavcům a možnosti nastavení intenzity čištění je vhodný pro každého, vč. osob s citlivou pokožkou. Pravidelným používáním zlepšíte krevní oběh v oblasti obličeje a zpomalíte stárnutí buněk. Dopřejte si kvalitní péči jako ze ...salónu a získejte svěží, zdravější a mladistvě vypadající pleť. Vyměnitelné nástavce Vakuový čistič je vybaven třemi nástavci, které můžete jednoduše měnit. Nejširší (10 mm) je vhodný na čištění problematické t-zóny, střední (8,5 mm) využijete pro čištění pórů na nose, tvářích a bradě a nejmenší (7,5 mm) je ideální pro citlivou pleť a lokální čištění komedonů. Správné použití Vakuový čistič používejte na odlíčený obličej. Na místo, které budete čistit, přiložte nahřátý ručník, aby se póry roztáhly a bylo dosaženo maximálně efektivního účinku, nebo použijte kosmetický přípravek na černé tečky. Poté nasaďte vhodný nástavec a před použitím vyzkoušejte intenzitu sání na ruce. Přístrojem plynule a pomalu přejíždějte po tváři, pleť příliš netahejte a nezůstávejte na jenom místě déle než 2 sekundy. Po vyčištění doporučujeme použít přípravek na stažení pórů. Kvalitní zpracování Přístroj je lehký, perfektně padne do ruky a dobře se s ním pracuje. Díky voděodolnému zpracování ho můžete čistit pod tekoucí vodou. Je vybaven kvalitní integrovanou Li-Ion baterií s indukčním nabíjením přes USB kabel a funkcí automatického vypnutí po 3 minutách, která zabrání nechtěnému vybití. Světelný indikátor vám poskytuje přehled o aktuálně nastavené intenzitě čištění a zároveň vás upozorní na nutnost dobití. Luxusní design Vakuový čistič pleti PO2010 je zpracován v luxusním bílém provedení, které je doplněné o elegantní prvky v barvě rosegold. Je součástí designově sladěné řady Perfect Skin zahrnující nejvyšší modely pro péči o vaši pleť.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631010310.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Kosmetika Concept, Péče o pleť Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vakuový čistič pleti Concept PO2010 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vakuový čistič pleti Concept PO2010
Právě si prohlížíte...

1608,- Kč