Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1

Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1
Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1
Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1
Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1 .

Detailní informace

Dokonalá péče Epilátor na obličej 4v1 Remington EP7070 Vám ušetří nejen čas, ale i místo. Přístroj zvládá více funkcí najednou. Můžete ho použít pro epilaci, zastřihování chloupků a čištění pleti. Praktický pomocník nejen doma, ale i na cestách. Tento epilátor Remington má bohaté příslušenství a snadno ho uložíte do každé kosmetické taštičky. Snadné zastřižení v obou směrech Epilátor lze použít na pro úpravu čela, brady, oblasti nad horním rtem či k úpravě obočí. Oboustranný směr rotace zajistí, že snadno upravíte levé i pravé obočí. Nástavec s... masážními kuličkami revitalizuje a oživí Vaši pleť. Zbaví nežádoucích chloupků Detailní zastřihovač se postará o rychlé a snadné zastřižení nežádoucích chloupků na Vašem obličeji. Čistící kartáček Vaši pleť důkladně vyčistí a dodá ji svěžest.

Produkt je výrobek značky Remington ,distribuovaný s EAN kódem 4008496976140.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Remington, Osobní péče Remington, Kosmetika Remington, Péče o pleť Remington.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Remington a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Remington najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epilátor na obličej Remington EP7070, 4v1
Právě si prohlížíte...

920,- Kč