Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový
Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový
Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový
Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový .

Detailní informace

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011 Rozzáří vás Sonický čisticí kartáček na pleť Sonivibe si doslova zamilujete. Vyniká moderním designem, kompaktním tvarem a oboustranným využitím. Je opatřen zabudovaným vyhřívacím systémem, takže čištění i následná masáž pleti jsou vysoce efektivní a zároveň velice příjemné. Vybírat můžete ze 7 stupňů intenzity vibrací a 2 provozními režimy. Kartáček je osazen kvalitní Li-Ion baterii s dobíjením pomocí USB kabelu. Dopřejte si každé ráno a večer 5 minut péče pro dokonale čistou a zářivou pleť. K...valitní zpracování Kartáček je vyroben z vysoce kvalitního hygienického silikonu, který je odolný proti bakteriím a velice šetrný ke všem typům pleti. Díky voděodolnému zpracování ho můžete používat i ve sprše a poté ho jednoduše vyčistit pod tekoucí vodou. Čištění pleti K čištění pleti slouží strana opatřená měkkými silikonovými body. Využít můžete 2 režimů čištění: denní péče a hloubkové čištění t-zóny. Pro dokonalý výsledek doporučujeme zahájit denní péčí a následně pokračovat hloubkovým čištěním. Na štětinky kartáčku naneste váš oblíbený kosmetický přípravek na čištění pleti, kartáček zapněte a jemně s ním přejíždějte po pleti. Sonický čisticí kartáček vás zbaví zbytků make-upu, odstraní odumřelé buňky, černé tečky a vyčistí póry. Současně přispívá k lepšímu vstřebávání pleťových krémů, ke snížení mastnoty a eliminuje tvorbu akné. Výsledkem bude sametově hebká a jemná pokožka. Termální masáž Druhá strana kartáčku je opatřena speciálně tvarovaným povrchem, který je určen pro jemné masírování. Vyhřívací systém a nízkofrekvenční pulzace přispívají k redukci vrásek a k zvýšení krevní cirkulace. Zároveň pomáhají od únavy a otoků. Pravidelným používáním docílíte krásně vypnuté pleti a mladistvého vzhledu. Vždy při ruce Součástí čisticího kartáčku Sonivibe je i praktické cestovní pouzdro, ve kterém ho můžete pohodlně skladovat nebo kdykoliv vzít s sebou kamkoliv potřebujete.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631010297.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Kosmetika Concept, Péče o pleť Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čisticí sonický kartáček na obličej Concept SK9011, růžový
Právě si prohlížíte...

809,- Kč