Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FlosLek Laboratorium GREEN for skin noční výživný krém 50 ml - 36% sleva

-36%
FlosLek Laboratorium GREEN for skin noční výživný krém 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FlosLek Laboratorium GREEN for skin noční výživný krém 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným FlosLek Laboratorium GREEN for skin noční výživný krém 50 ml .

Zlevněné zboží

FlosLek Laboratorium GREEN for skin, 50 ml, Pleťové krémy pro ženy, Pleťový krém FlosLek Laboratorium GREEN for skin poskytne vaší tváři každý den přesně takovou péči, jakou si zaslouží. Vlastnosti: hloubkově vyživuje navrací pleti mladistvý vzhled navrací pleti pevnost a zanechává ji vypnutou chrání pleť před volnými radikály Složení: obsahuje minimálně 98 % složek přírodního původu Jak používat: Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Používejte pravidelně každý večer.

Produkt je výrobek značky Floslek Laboratorium ,distribuovaný s EAN kódem 5905043008813.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Floslek Laboratorium, Osobní péče Floslek Laboratorium, Kosmetika Floslek Laboratorium, Péče o pleť Floslek Laboratorium.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 50 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FlosLek Laboratorium GREEN for skin noční výživný krém 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Floslek Laboratorium a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Floslek Laboratorium najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FlosLek Laboratorium GREEN for skin noční výživný krém 50 ml
Právě si prohlížíte... - 36% sleva

96,- Kč