Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Eisenberg Pure White Correcteur Lumière rozjasňující pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 50 ml

Eisenberg Pure White Correcteur Lumière rozjasňující pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 50 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Eisenberg Pure White Correcteur Lumière rozjasňující pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 50 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Eisenberg Pure White Correcteur Lumière rozjasňující pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 50 ml .

Detailní informace

Eisenberg Pure White Correcteur Lumière, 50 ml, Pleťová séra pro ženy, Pleťové sérum Eisenberg Pure White Correcteur Lumière představuje přípravek s vysokým obsahem účinných látek. Díky tomu poskytuje vaší pleti tu nejluxusnější péči. Vlastnosti: navrací pleti svěžest a mladistvou krásu sjednocuje barevný tón pleti účinně hydratuje a vyživuje Jak používat: Přiměřené množství séra jemně vklepejte konečky prstů do čisté pleti. Aplikujte na tvář, krk i dekolt. Pokračujte svou oblíbenou denní/noční péčí.

Produkt je výrobek značky Eisenberg ,distribuovaný s EAN kódem 3259550502374.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Eisenberg, Osobní péče Eisenberg, Kosmetika Eisenberg, Péče o pleť Eisenberg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 50 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eisenberg Pure White Correcteur Lumière rozjasňující pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 50 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eisenberg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eisenberg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eisenberg Pure White Correcteur Lumière rozjasňující pleťové sérum proti pigmentovým skvrnám 50 ml
Právě si prohlížíte...

2529,- Kč