Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bione Cosmetics Kozí Syrovátka jemná čisticí micelární voda pro citlivou pleť 255 ml

Bione Cosmetics Kozí Syrovátka jemná čisticí micelární voda pro citlivou pleť 255 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bione Cosmetics Kozí Syrovátka jemná čisticí micelární voda pro citlivou pleť 255 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, péče o pleť, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Bione Cosmetics Kozí Syrovátka jemná čisticí micelární voda pro citlivou pleť 255 ml .

Detailní informace

Bione Cosmetics Kozí Syrovátka, 255 ml, Micelární vody pro ženy, Micelární voda Bione Cosmetics Kozí Syrovátka vám zajistí důkladné odlíčení během pár minut. Zároveň zbaví vaši pleť každodenních nečistot i odumřelých kožních buněk. Vlastnosti: minimalizuje nadměrnou tvorbu kožního mazu čistí póry do hloubky má osvěžující a zklidňující účinky lze použít i pro citlivou pleť Jak používat: Naneste dostatečné množství přípravku na kosmetický tampon a lehkým otíráním odličte a vyčistěte pleť.

Produkt je výrobek značky Bione Cosmetics ,distribuovaný s EAN kódem 8595061614461.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Bione Cosmetics, Osobní péče Bione Cosmetics, Kosmetika Bione Cosmetics, Péče o pleť Bione Cosmetics.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 255 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bione Cosmetics Kozí Syrovátka jemná čisticí micelární voda pro citlivou pleť 255 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, péče o pleť sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bione Cosmetics a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bione Cosmetics najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bione Cosmetics Kozí Syrovátka jemná čisticí micelární voda pro citlivou pleť 255 ml
Právě si prohlížíte...

72,- Kč