Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

International Toplac Plus Platinum 750ml - 5% sleva

-5%
International Toplac Plus Platinum 750ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


International Toplac Plus Platinum 750ml z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, díly a příslušenství k motorovým člunům, péče o motorové čluny, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným International Toplac Plus Platinum 750ml .

Zlevněné zboží

Toplac Plus je silikonový alkydový prémiový lesklý jachtařský nátěr pro všechny podklady nad čarou ponoru. Lehce se nanáší válečkem nebo štětcem. Toplac Plus obsahuje UV filtry pro zvýšenou odolnost.
Vylepšená estetika, pokud jde o rozlišení obrazu (DOI) a průtok Nové složení eliminuje potřebu naklánění při použití válečku Použijte One UP a poté Toplac Plus k d...odání nejlepšího vrchního nátěru ve své třídě, který nabízí International
Technické údaje
Vhodný nad čarou ponoru: Trup Vhodný pod čáru ponoru: Trup Povrchová úprava / lesk: Vysoký lesk Podklady: Hliník / zinko-galvanizovaná ocel, epoxidový kompozit / karbonové vlákno, litina, GRP / FRP, olovo, ocel, dřevo, bronz / nerezová ocel
Způsob aplikace Štětec
Doporučený počet vrstev: 2 - 3 Praktické pokrytí (m2 / L): 12.00
Váleček
Doporučený počet vrstev: 2 - 3 Praktické pokrytí (m2 / L): 12.00
Bezpečnostní informace
Bezpečnostní list obsahuje podrobné informace o aktuálním složení tohoto produktu, jako jsou nebezpečné složky, první pomoc, protipožární opatření, manipulace a skladování. Abyste se ujistili, že máte správný technický list, najděte na své plechovce odpovídající barvu a vzorec. Vzorec je obvykle na jejím dně.
Barva podle výrobce: Platinum Objem: 750 ml

Produkt je výrobek značky International ,distribuovaný s EAN kódem 5035686886377.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto International, Díly a příslušenství vozidel International, Díly a příslušenství k motorovým člunům International, Péče o motorové čluny International.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 390,- Kč
5 219,- Kč
Detail
5 209,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

International Toplac Plus Platinum 750ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, díly a příslušenství k motorovým člunům sleva, péče o motorové čluny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce International a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku International najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

International Toplac Plus Platinum 750ml
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

880,- Kč