Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800 - 10% sleva

-10%
MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800
MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800
MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800
MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800 .

Zlevněné zboží

Kompaktní, snadno přenosný ultrazvukový inhalátor Microlife NEB 800 Mesh je určen k inhalační léčbě astmatu, chronické bronchitidy a jiných respiračních onemocnění. Toto malé, tiché a ultralehké řešení umožňuje efektivní a pohodlné ošetření kdekoliv a je vhodné pro celou rodinu. Snadno přenosný díky kapesní velikosti, nízké hmotnosti a cestovnímu pouzdru. Umožňuje pohodlné ošetření i na cestách. Uživatelsky přívětivé jednoduché ovládání jedním tlačítkem. Intuitivní design pro pohodlné plnění léčiva v objemu 2 – 8 ml, vydatnost aerosolu 0,2 ml /... min s velikostí částic přibližně 5 um (MMAD). Po terapii zůstává malý objem zbylého léčiva. Mesh technologie – nerezová síťovina vysoce odolná vůči oxidaci vytváří stabilní množství částic, přičemž zaručuje delší životnost přístroje. Vysoká vibrační frekvence (přibližně 103 – 123 kHz) zvyšuje rychlost rozprašování. Provoz je tichý, s nízkou spotřebou energie z baterií. Pro vyšší životnost baterií se přístroj po spotřebování léčiva automaticky vypne. Přístroj je biokompatibilní – je vyroben z materiálu bez obsahu ftalátů (bez BPA). Technické parametry: výkon aerosolu: 0,2 ml / min velikost částic: ≈ 5 um (MMAD) ultrazvuková frekvence: 103 – 123 kHz ± 1k hlučnost:

Produkt je výrobek značky Microlife ,distribuovaný s EAN kódem 4719003621230.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Microlife a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Microlife najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

MICROLIFE Inhalátor Mesh NEB 800
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1583,- Kč