Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tefal SV7030E0

Tefal SV7030E0
Tefal SV7030E0
Tefal SV7030E0
Tefal SV7030E0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tefal SV7030E0 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, parní žehličky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tefal SV7030E0 .

Detailní informace

Rychlé a účinné žehlení s parním generátorem Velmi pohodlné a rychlé žehlení zajistí parní generátor Tefal Liberty SV7030E0. Vyniká svým rychlým nahřátím a je připravený k použití do 2 minut. Trvalý výstup páry je 120 g/min a parní ráz má neuvěřitelných 310 g/min (5,5 bar). Pára proniká hluboko do vlákna a tím zajišťuje pohodlné odstranění i těch nejodolnějších záhybů a dává vašemu oblečení prvotřídní péči. Pohodlné použití Žehlička je vybavena kvalitní keramickou žehlící plochou, která optimálně distribuuje páru a chlubí se dokonalou kluzností... po oděvech. Nabízí i možnost vertikálního napařování, které je vhodné pro obleky, jemné látky i záclony. Model Tefal Liberty je doplněn o praktickou odvápňovací kazetu, která se postará o snadnou údržbu a dlouhotrvající výkon žehličky. Kompaktní rozměry a Lock systém zajistí bezpečné přenášení a pohodlné uskladnění. Rychlé žehlení Parní generátor je připravený k použití do 2 minut a s XL nádržkou na vodu nebudete muset vodu stále doplňovat. Komfortní použití Vysokotlaká pára proniká hluboko do materiálu a zajišťuje tak, rychlé a snadné žehlení. Výborný výkon Vysoký výkon a skvělé výsledky žehlení zajistí parní ráz, který dosahuje až 310 g/min. Vysoká kluznost Kvalitní keramická žehlící plocha zaručuje vysokou kluznost po oděvech. Vertikální napařování Napařování, které vám pomůže s odstraněním záhybů z oblečení na ramínku nebo záclon. Eko režim Žehlička je vybavena Eko režimem, který šetří energii. Bezpečné přenášení Praktický Lock systém zajišťuje bezpečné přenášení a pohodlné uskladnění parního generátoru. Snadná údržba Snadná údržba s odvápňovací kazetou zajistí dlouhotrvající výkon a skvělé výsledky žehlení.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3121040065914.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Domácí spotřebiče Tefal, Prací zařízení Tefal, Parní žehličky Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

999,- Kč
799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Tefal SV7030E0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, parní žehličky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tefal SV7030E0
Právě si prohlížíte...

3799,- Kč