Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tefal SV 6040 E0

Tefal SV 6040 E0
Tefal SV 6040 E0
Tefal SV 6040 E0
Tefal SV 6040 E0

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tefal SV 6040 E0 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, parní žehličky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tefal SV 6040 E0 .

Detailní informace

Parní generátor Tefal SV 6040 E0 Kupí se vám doma čisté prádlo, které by potřebovalo vyžehlit, ale nikdo se nechce postavit této výzvě? Pokud ano, tak je parní generátor Tefal SV 6040 E0 ideálním pomocníkem i u vás doma. Navíc, promění nudné žehlení v činnost, na kterou se budete dokonce i těšit Jemný moderní design, ve kterém se pojí bílá s tmavě modrou, se postará o to, že i pohled na toho pomocníka vás potěší. Nadchne vás také příkon 2200W, díky kterému bude parní generátor připraven k akci během dvou minut. Dále určitě oceníte parní ráz 180... g/min, který odstraní i nepoddajné záhyby, či vertikální napařování, díky kterému odstraníte nerovnosti i z jemných tkanin jako je sako, záclony nebo závěsy. Dokonalé žehlení Parní generátor Tefal SV 6040 E0 se pyšní keramickou žehlící plochou. Díky tomu je možné žehlit ve všech směrech a zabránit tak vzniku nechtěných záhybů. Pro ještě dokonalejší výsledky žehlení kolem knoflíků či špatně dostupných míst určitě oceníte přesnou špičku. Nenahraditelný pomocník Abyste nemuseli neustále doplňovat vodu, pyšní se parní generátor Tefal SV 6040 E0 nádrží o velikosti 2 litrů. Díky tomu, budete moci vyžehlit i velké množství prádla najednou. I kdyby přece jenom voda došla, její doplnění je velice rychlé a snadné. Aby byla zajištěna bezpečnost a snadná přeprava, disponuje přistroj zámkovým systémem, který připevní žehličku ke generátoru a nedovolí ji spadnout či se nějak pohnout.

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3121040063323.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Domácí spotřebiče Tefal, Prací zařízení Tefal, Parní žehličky Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tefal SV 6040 E0 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, parní žehličky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tefal SV 6040 E0
Právě si prohlížíte...

2999,- Kč