Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005
Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005
Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005
Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005
1 288 1 288 1195
1 288,- Kč

Původní cena: 1 288,- Kč


Hodnocení:


Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, dýchací pomůcky, parní inhalátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005 .

Detailní informace

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005 Nádech od specialisty Inhalace je velmi nápomocná léčebná metoda. Pomáhá dostat léčivé látky ve formě mlhy přímo k vašim dýchacím cestám. S kompresorovým inhalátorem Laica NE1005 se už nebudete muset strachovat o žádné vedlejší účinky jako při klasických lécích. Dýchací cesty vašeho dítěte budou ve správných rukách, inhalátorům se totiž firma Laica věnuje již od jejich vzniku. Certifikovaná kvalita Inhalátory od Laica vyhovují nejpřísnějším normám EU. Inhalátor Laica NE1005 využívá tu nejmodernější ultrazvuko...vou technologii, která rozbíjí léčivo efektivněji a následně jej pomocí malého ventilátoru vhání do masky. Ke každému inhalátoru dostanete masku pro děti i pro dospělé. Ideální na domácí léčení Ultrazvukový inhalátor NE1005 je extrémně tichý a napájený bateriemi (2xAA), což určitě oceníte na cestách. Můžete ho napájet i ze sítě, adaptér však není součástí balení. Léčivo je rozbíjeno na částečky o velikosti 4,8 μm, které potom putují (nebulizační výkon) rychlostí 0,25 ml/min až do úst a nosu. V závislosti na výběru léčiv dokáže zmírnit otoky sliznice, klasický kašel a rýma se tak musí mít na pozoru. Zmírňuje též záněty průdušek, průdušnic a dutin a usnadňuje průběh alergií a astma. Pozor! Ultrazvukový inhalátor není vhodný pro léčiva na olejové bázi a pro léčiva s vysokou hustotou. Léčiva nejsou součástí balení výrobku, při jejich výběru doporučujeme se vždy poradit se svým lékařem.

Produkt je výrobek značky Laica ,distribuovaný s EAN kódem 8033224601854.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Laica, Zdravotní péče Laica, Dýchací pomůcky Laica, Parní inhalátory Laica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, dýchací pomůcky sleva, parní inhalátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Laica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Laica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ultrazvukový inhalátor Laica NE1005
Právě si prohlížíte...

1288,- Kč