Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kompresorový inhalátor Laica NE2013

Kompresorový inhalátor Laica NE2013
Kompresorový inhalátor Laica NE2013
Kompresorový inhalátor Laica NE2013
Kompresorový inhalátor Laica NE2013

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kompresorový inhalátor Laica NE2013 z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, dýchací pomůcky, parní inhalátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kompresorový inhalátor Laica NE2013 .

Detailní informace

Kompresorový inhalátor Laica NE2013 Nádech od specialisty Inhalace je velmi nápomocná léčebná metoda. Pomáhá dostat léčivé látky ve formě mlhy přímo k vašim dýchacím cestám. S kompresorovým inhalátorem Laica NE2013 se už nebudete muset strachovat o žádné vedlejší účinky jako při klasických lécích. Dýchací cesty vašeho dítěte budou ve správných rukách, inhalátorům se totiž firma Laica věnuje již od jejich vzniku. Certifikovaná kvalita Inhalátory od Laica vyhovují nejpřísnějším normám EU. Ke každému inhalátoru dostanete masku pro dospělé i pro dě...ti, do kterých vám bude léčivo proudit přes hadici. Relativně krátký čas potřebný na inhalaci a široké příslušenství dělá z Laica NE2013 profesionálního pomocníka v domácím prostředí. Ideální na domácí léčení Kompresorový inhalátor NE2013 disponuje odkládacím prostorem, který zaručí, že budete mít všechno po ruce. To oceníte při domácím léčení. Léčivo je rozbíjeno na středně velké částečky o velikosti 2,61 μm, které potom putují rychlostí (nebulizační výkon) 0,35 ml/min až do nosu a úst. V závislosti na výběru léčiv dokáže zmírnit otoky sliznice, klasický kašel a rýma se tak musí mít na pozoru. Zmírňuje též záněty průdušek, průdušnic a dutin a usnadňuje průběh alergií a astma. Pozor! Léčiva nejsou součástí balení výrobku, při jejich výběru doporučujeme se vždy poradit se svým lékařem.

Produkt je výrobek značky Laica ,distribuovaný s EAN kódem 8013240200514.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Laica, Zdravotní péče Laica, Dýchací pomůcky Laica, Parní inhalátory Laica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kompresorový inhalátor Laica NE2013 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, dýchací pomůcky sleva, parní inhalátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Laica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Laica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kompresorový inhalátor Laica NE2013
Právě si prohlížíte...

809,- Kč