Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003

Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003
Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003
Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003
Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, hrnce na vaření a parní hrnce, parní hrnce, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003 .

Detailní informace

Parní hrnec Tefal VS 4003 Parní hrnec Tefal VS4003 umožňuje zpracovávat až tři vrstvy pokrmu naráz v trojici parních košů TEFAL Vitacuisine Compact. Řadí se mezi nejrychlejší a nejšetrnější spotřebiče ve své kategorii. Jedna z hlavních funkcí Vitamin+ zrychlí průběh vaření tak, aby si potraviny zachovaly co nejvíce vitamínů. Chytré funkce Ovládání parního hrnce usnadňuje digitální displej a podpora časovače nebo funkce odloženého startu. Nechybí funkce auto-stop nebo keep warm, která udržuje jídlo teplé. Jednotlivé varné nádoby jsou speciálně u...praveny tak, aby umožňovaly přípravu různorodých směsí a omáček. Ultrakompaktní skladování Tefal VS4003 nabízí tzv. ultrakompaktní skladování, kdy zabírá minimum prostoru. V příslušenství jsou zahrnuty také skleničky pro přípravu rozličných dezertů a kniha s inspirativními recepty. Specifikace: Patentovaná funkce Vitamin + Digitální displej Ultrakompaktní skladování Digitální časovač 60 min Funkce auto-stop Funkce keep warm Odložený start Příslušenství: čtyři skleničky se silikonovými víčky kniha s recepty

Produkt je výrobek značky Tefal ,distribuovaný s EAN kódem 3045386327270.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Tefal, Kuchyně a jídelny Tefal, Kuchyňské spotřebiče Tefal, Hrnce na vaření a parní hrnce Tefal, Parní hrnce Tefal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, hrnce na vaření a parní hrnce sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tefal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tefal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Parní hrnec Tefal VitaCuisine Compact VS4003
Právě si prohlížíte...

2699,- Kč