Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PILOT Pintor Fine Kreativní sada akrylových popisovačů 0,9-1,5mm - XMAS 4 ks + jmenovky 12 ks - 10% sleva

-10%
PILOT Pintor Fine Kreativní sada akrylových popisovačů 0,9-1,5mm - XMAS 4 ks + jmenovky 12 ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PILOT Pintor Fine Kreativní sada akrylových popisovačů 0,9-1,5mm - XMAS 4 ks + jmenovky 12 ks z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným PILOT Pintor Fine Kreativní sada akrylových popisovačů 0,9-1,5mm - XMAS 4 ks + jmenovky 12 ks .

Zlevněné zboží

Vybarvěte si... ...Vánoce! Odhalte svého kreativního ducha a vytvořte si originální jmenovky na svůj krásný jídelní stůl. Ozdobte je podle svého gusta! Využijte jmenovky ve tvaru sobů nebo vánočního stromku a čtyř barev akrylových popisovačů Pintor s tenkým hrotem, které jsou součástí této kreativní vánoční sady. Akrylový popisovač pro kreativní nápady, sada 4 barev a 12 ks jmenovek na stůl (2 motivy) Vysoce odolný vláknový hrot Inkoust na vodní bázi s akrylovými složkami a vysokým obsahem pigmentů, vodě a světlu odolný Vysoká krycí schopnost T...éměř na všechny povrchy Permanentní v závislosti na povrchu a dalším ošetření stopy (např. ošetření bezbarvým lakem, přežehlení, fixace vysokou teplotou atd.) Neskladujte hrotem dolů Tenký hrot F: průměr hrotu: 2,9 m; šířka stopy: 1,0 mm Sada obsahuje: červená, černá, bílá a metalická zelená a 2 kusů jmenovek na vánoční stůl (2 motivy)

Produkt je výrobek značky Pilot ,distribuovaný s EAN kódem 3131910572510.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Pilot, Obecné kancelářské potřeby Pilot, Papírové výrobky Pilot, Papírnictví Pilot.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PILOT Pintor Fine Kreativní sada akrylových popisovačů 0,9-1,5mm - XMAS 4 ks + jmenovky 12 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pilot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pilot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PILOT Pintor Fine Kreativní sada akrylových popisovačů 0,9-1,5mm - XMAS 4 ks + jmenovky 12 ks
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

205,- Kč