Moleskine Čínský zápisník Rok Buvola červený L, linkovaný - 11% sleva

-11%
Moleskine Čínský zápisník Rok Buvola červený L, linkovaný
554 619 1313
554,- Kč

Původní cena: 619,- Kč


Hodnocení:


Moleskine Čínský zápisník Rok Buvola červený L, linkovaný z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Moleskine Čínský zápisník Rok Buvola červený L, linkovaný .

Zlevněné zboží

Zápisník z limitované edice inspirovaný čínským horoskopem a oslavující lunární rok Buvola. Předsádka zápisníku je tematicky vyzdobena. Zápisník má pevnou, ve hřbetu šitou vazbu. Obepíná ho pružná páska proti samovolnému otevírání. Je vybaven praktickou vnitřní kapsou, která je vyrobena z tkaniny a kartonu, a textilní záložkou s letákem s historií Moleskine. Papír s gramáží 70 g/m2 neobsahuje kyseliny. Součástí zápisníku jsou 2 červené obálky pro štěstí a záložka.

Produkt je výrobek značky Moleskine ,distribuovaný s EAN kódem 8056420853766.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Moleskine, Obecné kancelářské potřeby Moleskine, Papírové výrobky Moleskine, Papírnictví Moleskine.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Moleskine Čínský zápisník Rok Buvola červený L, linkovaný a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Moleskine a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Moleskine najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Moleskine Čínský zápisník Rok Buvola červený L, linkovaný
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

554,- Kč