Magnetický bloček s propiskou MARUŠKA

Magnetický bloček s propiskou MARUŠKA
89 89 6
89,- Kč

Původní cena: 89,- Kč


Hodnocení:


Magnetický bloček s propiskou MARUŠKA z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Magnetický bloček s propiskou MARUŠKA .

Detailní informace

Krásný bloček s propiskou je milým a zároveň i praktickým dárkem pro všechny ženy. Díky magnetu skvěle drží na lednici a lze do něj psát vzkazy či nákupní seznamy. S potiskem jmen a jejich charakteristik, s motivačními větičkami či věnováním konkrétní ženě (kamarádka, maminka, učitelka atd.).

Produkt je výrobek značky Happy Spirit ,distribuovaný s EAN kódem 8594051533010.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Happy Spirit, Obecné kancelářské potřeby Happy Spirit, Papírové výrobky Happy Spirit, Papírnictví Happy Spirit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Magnetický bloček s propiskou MARUŠKA a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Happy Spirit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Happy Spirit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Magnetický bloček s propiskou MARUŠKA
Právě si prohlížíte...

89,- Kč