Deník Knižního závisláka MAXI! - 21% sleva

-21%
Deník Knižního závisláka MAXI!
259 329 1086
259,- Kč

Původní cena: 329,- Kč


Hodnocení:


Deník Knižního závisláka MAXI! z kategorie kancelářské potřeby, obecné kancelářské potřeby, papírové výrobky, papírnictví, se slevou kupte přes Chci.cz.

Knihy DobrovskýZískejte tento produkt se slevou z obchodu Knihy Dobrovský a budete spokojení s dodaným Deník Knižního závisláka MAXI! .

Zlevněné zboží

Zrodil se nejkrásnější důkaz knižní závislosti a je to pořádný macek! Tento deník stvořili lidé, kteří milují příběhy, milují knihy a chtějí si na ně uchovat ty nejkrásnější vzpomínky. Právě pro ně je tu deník Knižního Závisláka v provedení maxi. Jedná se o nové provedení z roku 2022, které nabízí prostor na záznam vzpomínek a zážitků z více než 190 knih! Co v deníku naleznete? Co si budete moci vyplnit? Seznam knih, které jsem půjčil/a Oblíbené citáty Mé přečtené knihy V deníku je místo na více než 190 knih Knihy, které byly ve filmu nebo jiné... knize Prostor na zápisky s tečkami Přehledný seznam knížek v tomto deníku

Produkt je výrobek značky Knižní Závisláci ,distribuovaný s EAN kódem 0764460192483.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Knižní Závisláci, Obecné kancelářské potřeby Knižní Závisláci, Papírové výrobky Knižní Závisláci, Papírnictví Knižní Závisláci.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Deník Knižního závisláka MAXI! a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, obecné kancelářské potřeby sleva, papírové výrobky sleva, papírnictví sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Knižní Závisláci a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Knižní Závisláci najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Deník Knižního závisláka MAXI!
Právě si prohlížíte... - 21% sleva

259,- Kč