Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pet Farm Family pamlsek Losos 110g

Pet Farm Family pamlsek Losos 110g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pet Farm Family pamlsek Losos 110g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, pamlsky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Pet Farm Family pamlsek Losos 110g .

Detailní informace

Masové sušenky pro psy v sklenici. MSC losos 73 %, sušená jablka, mrkev*, rýžová mouka, amarant*, hnědé lněné semínka*, máta peprná, petrželová nať, list pampelišky, kopřiva dvoudomá a olivový olej*, rozmarýnový extrakt. (*Produkty ekologického hospodářství.) Bílkoviny 28,40%, tuky 14%, sacharidy 44,80%, sušina 92,9%, hrubý popel 5,66 %, energie 1.761kJ/100g

Produkt je výrobek značky Pet Farm Family ,distribuovaný s EAN kódem 8594178740018.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pet Farm Family, Potřeby pro domácí zvířata Pet Farm Family, Potřeby pro psy Pet Farm Family, Pamlsky pro psy Pet Farm Family.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.35 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pet Farm Family pamlsek Losos 110g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, pamlsky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pet Farm Family a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pet Farm Family najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pet Farm Family pamlsek Losos 110g
Právě si prohlížíte...

159,- Kč