Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pedigree Schmackos 36g

Pedigree Schmackos 36g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pedigree Schmackos 36g z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, potřeby pro psy, pamlsky pro psy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Pedigree Schmackos 36g .

Detailní informace

"Psi milují chuť masa – měkoučké a lahodné psí pamlsky Schmackos™ jsou voňavé jemné proužky, které psi zbožňují. Můžete jim dát pamlsek celý, nebo jej natrhat na menší kousky, v každém případě odměníte svého psa tím , co má nejraději. Pamlsky pro psy Schmackos™ obsahují omega-3 nenasycené mastné kyseliny, vitaminy a minerály a neobsahují žádná umělá barviva ani ochucovadla, takže z nich můžete mít opravdu dobrý pocit i vy! 1. Jemné proužky pro psy, po kterých se jen oblíznou., Rovnou v několika různých příchutích. 2. Měkoučké, báječné a voňavé ...– psi tyto pamlsky zbožňují ať v celku, nebo natrhané na menší kousky. 3. Doplňkové krmivo pro domácí zvířata vyvinuté odborníky na výživu a veterináři ve Waltham™ Centru pro výživu domácích zvířat. 4. Omega-3 nenasycené mastné kyseliny, které vašemu psovi pomáhají udržet se v kondici, vitamíny, které pomáhají udržovat přirozenou obranyschopnost jeho organismu, a minerály včetně vápníku, jež mu pomáhají posílit kosti. 5. Lahodné pamlsky pro psy, které neobsahují žádná umělá barviva ani ochucovadla. Složení: Maso a výrobky živočišného původu (celkem 40%, včetně 11% drůbežího, 22% hovězího a 5% jehněčího), Výrobky rostlinného původu, Cereálie, Minerální látky, Různé cukry, Oleje a tuky Analytické složky (v %): Protein: 28.0, obsah tuku: 12.0, obsah anorganických látek: 8.0, hrubá vláknina: 3.0, vlhkost: 19.0, vápník: 1.0, omega-6 mastné kyseliny: 12028 mg/kg, energie: 321 kcal/100 g, Doplňkové látky v 1 kg: , Antioxidanty, Nutriční doplňkové látky:, Vitamin A: 2288 IU, Vitamin E: 22.9 mg, Železo (Sulfát železa (II), monohydrát): 13.7 mg "

Produkt je výrobek značky Pedigree ,distribuovaný s EAN kódem 5010394003384.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Pedigree, Potřeby pro domácí zvířata Pedigree, Potřeby pro psy Pedigree, Pamlsky pro psy Pedigree.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.038 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pedigree Schmackos 36g a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, potřeby pro psy sleva, pamlsky pro psy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pedigree a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pedigree najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pedigree Schmackos 36g
Právě si prohlížíte...

119,- Kč